Lekkerbekjes met mosterdsaus
bewaar
bewaar

Lekkerbekjes met mosterdsaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan. Bak de bevroren lekkerbekjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit 25 g boter in een steelpan en fruit de ui 3 min. Voeg de mosterd toe en bak 1 min. mee. Schenk de room erbij en breng aan de kook.

Kook de bevroren groenten in water met zout in 4 min. beetgaar.

Verhit de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree, lekkerbekjes en groenten over 4 borden. Serveer met de mosterdsaus.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lekkerbekjes met mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig