Lekkerbekjes met mosterdsaus
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan. Bak de bevroren lekkerbekjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit 25 g boter in een steelpan en fruit de ui 3 min. Voeg de mosterd toe en bak 1 min. mee. Schenk de room erbij en breng aan de kook.
Kook de bevroren groenten in water met zout in 4 min. beetgaar.
Verhit de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree, lekkerbekjes en groenten over 4 borden. Serveer met de mosterdsaus.
Pureren
Instructievideo - 00:51 min.
Lekkerbekjes met mosterdsaus
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan. Bak de bevroren lekkerbekjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit 25 g boter in een steelpan en fruit de ui 3 min. Voeg de mosterd toe en bak 1 min. mee. Schenk de room erbij en breng aan de kook.
Kook de bevroren groenten in water met zout in 4 min. beetgaar.
Verhit de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree, lekkerbekjes en groenten over 4 borden. Serveer met de mosterdsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 x 600 gr aardappelen
50 g boter
2 x 2 lekkerbekjes
1 ui
2 el grove mosterd
150 ml kookroom
600 g tuinerwten/wortelen
125 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
pureestamper