Lekkerbekjes met mosterdsaus
Aan de slag
Aardappels onder stromend water schoonborstelen, halveren en in ca. 20 minuten gaar koken. Kwark mengen met mayonaise en mosterd. Peterselie fijn knippen en door kwark scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appel in stukjes snijden. Bietjes schillen en in plakken snijden. In magnetron bietjes met appel ca. 2 minuten afgedekt verhitten op hoogste stand (700 watt). In droge koekenpan lekkerbekjes in ca. 3 minuten verwarmen. Lekkerbekjes serveren met gekookte aardappels in schil, mosterdsaus en bietjes.
Lekkerbekjes met mosterdsaus
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels onder stromend water schoonborstelen, halveren en in ca. 20 minuten gaar koken. Kwark mengen met mayonaise en mosterd. Peterselie fijn knippen en door kwark scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appel in stukjes snijden. Bietjes schillen en in plakken snijden. In magnetron bietjes met appel ca. 2 minuten afgedekt verhitten op hoogste stand (700 watt). In droge koekenpan lekkerbekjes in ca. 3 minuten verwarmen. Lekkerbekjes serveren met gekookte aardappels in schil, mosterdsaus en bietjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g vastkokende aardappels
½ pot volle kwark
2 eetlepels mayonaise
4 eetlepels Dijonmosterd
½ zakje verse peterselie
2 zachtzure appels
1 schaal gekookte bietjes
2 schaaltjes lekkerbekjes