Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla
bewaar
bewaar

Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de ijsbergsla, de komkommer en de sladressing. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de bietjes toe en stoof op laag vuur, onder regelmatig omscheppen, 5 min. Giet de aardappelen af, stamp tot een grove puree en schep de gestoofde bietjes erdoor. Verdeel de lekkerbekjes over 4 borden en serveer met de bietjesstamp en de ijsbergsla.

algemeenIJsbergsla is erg lekker op een taco of pitabrood. Beleg een boterham eens met komkommer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig