Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree
bewaar
bewaar

Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Warm de lekkerbekjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de aardappelen en erwten af, stamp ze tot puree en schep de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met het citroensap en zout en peper naar smaak. Meng de botersla en de witlof met de dressing. Serveer de salade en de erwtenpuree bij de lekkerbekjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig