Bruschette met gedroogde-tomaattapenade
Aan de slag
Pel de knoflook en hak deze fijn in de keukenmachine. Voeg de olijven en tomaten toe en meng het kort, tot een tapenade ontstaat. Schenk de olie erbij en breng op smaak met (cayenne)peper. Snijd het brood in dunne sneetjes en rooster deze even in de broodrooster. Snijd de mozzarella elk in 6 plakjes. Beleg elke bruschetta met een plakje mozzarella. Schep de tapenade erop en bestrooi met het basilicum.
Bruschette met gedroogde-tomaattapenade
null porties
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pel de knoflook en hak deze fijn in de keukenmachine. Voeg de olijven en tomaten toe en meng het kort, tot een tapenade ontstaat. Schenk de olie erbij en breng op smaak met (cayenne)peper. Snijd het brood in dunne sneetjes en rooster deze even in de broodrooster. Snijd de mozzarella elk in 6 plakjes. Beleg elke bruschetta met een plakje mozzarella. Schep de tapenade erop en bestrooi met het basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
100 g zwarte olijven
6 zongedroogde tomaten in olie
1 el olijfolie
0 (cayenne)peper
1 ciabattabrood
2 bollen mozzarella
3 takjes basilicum
Dit heb je nodig
keukenmachine
broodrooster