Groenteschijf op ciabattabrood
Aan de slag
Snijd de ciabatta in 4 stukken en snijd de stukken open. Rooster de helften in de broodrooster of in de grillpan goudbruin en knapperig.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de groenteschijven 4-6 min. Keer regelmatig. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en het vocht en snijd het vruchtvlees in partjes. Meng de tomaten met 50 g rucola, 2 el olie en peper en zout.
Leg de onderste ciabattahelften op 4 borden. Wrijf het brood in met het snijvlak van de knoflook. Leg er een groenteschijf op. Verdeel de olijven en de rest van de rucola erover. Dek de burgers af met de bovenste ciabattahelften. Serveer met de tomatensalade.
Groenteschijf op ciabattabrood
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ciabatta in 4 stukken en snijd de stukken open. Rooster de helften in de broodrooster of in de grillpan goudbruin en knapperig.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de groenteschijven 4-6 min. Keer regelmatig. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en het vocht en snijd het vruchtvlees in partjes. Meng de tomaten met 50 g rucola, 2 el olie en peper en zout.
Leg de onderste ciabattahelften op 4 borden. Wrijf het brood in met het snijvlak van de knoflook. Leg er een groenteschijf op. Verdeel de olijven en de rest van de rucola erover. Dek de burgers af met de bovenste ciabattahelften. Serveer met de tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabattabrood
4 el olijfolie
2 schalen groenteschijf
600 g tomaten
1 zak rucola
1 teen knoflook
2 el zwarte olijven
Dit heb je nodig
broodrooster of grillpan