Groenteschijf met tomatentapenade
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van de boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van boter verhitten en groenteschijven 4-6 min. bakken. Knoflook pellen. In keukenmachine knoflook, tomaten en kappertjes mengen. Olie toevoegen terwijl machine draait, tot samenhangend geheel ontstaat. Groenteschijven serveren met tapenade, gebakken krieltjes en broccoli.
Groenteschijf met tomatentapenade
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van de boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van boter verhitten en groenteschijven 4-6 min. bakken. Knoflook pellen. In keukenmachine knoflook, tomaten en kappertjes mengen. Olie toevoegen terwijl machine draait, tot samenhangend geheel ontstaat. Groenteschijven serveren met tapenade, gebakken krieltjes en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g broccoli
25 g ongezouten roomboter
700 g krieltjes
320 g Garden Gourmet groenteschijven
2 tenen verse knoflook
180 g gedroogde tomaten
1 el kappertjes
100 ml extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine