Zwarte citroenolijven met ouzo
bewaar
bewaar

Zwarte citroenolijven met ouzo

10 min. bereiden / 1 dag wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Olijven laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Ouzo en olie in kom doen en door elkaar kloppen. Citroen goed schoonboenen en boven kom schil eraf raspen (rest van citroen wordt niet gebruikt). Peterselie boven olie fijn knippen. Sjalotje pellen en in stukken snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Olijven, sjalotje en knoflook door olie scheppen. Op smaak brengen met (cayenne)peper. Olijven afgedekt minstens 1 dag laten staan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zwarte citroenolijven met ouzo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig