Kruidig gemarineerde geitenkaas en olijven
Aan de slag
Plakken geitenkaas elk in ca. 16 blokjes snijden. Peperkorrels met bolle kant van eetlepel kneuzen. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Peper wassen, halveren en zaadjes verwijderen. Peper in kleine stukjes snijden. Oreganoblaadjes van takjes nemen. Koriander fijnknippen. Citroen schoonboenen en kapjes eraf snijden. Citroen in dunne plakken snijden en plakken in vieren snijden. Olijven laten uitlekken. In grote, platte schaal alle ingrediënten voorzichtig door elkaar scheppen. (Tot gebruik afgedekt bewaren. Af en toe voorzichtig omscheppen.) Serveren met warm shoarmabrood of geroosterd (stok)brood.
Kruidig gemarineerde geitenkaas en olijven
null porties
295 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Plakken geitenkaas elk in ca. 16 blokjes snijden. Peperkorrels met bolle kant van eetlepel kneuzen. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Peper wassen, halveren en zaadjes verwijderen. Peper in kleine stukjes snijden. Oreganoblaadjes van takjes nemen. Koriander fijnknippen. Citroen schoonboenen en kapjes eraf snijden. Citroen in dunne plakken snijden en plakken in vieren snijden. Olijven laten uitlekken. In grote, platte schaal alle ingrediënten voorzichtig door elkaar scheppen. (Tot gebruik afgedekt bewaren. Af en toe voorzichtig omscheppen.) Serveren met warm shoarmabrood of geroosterd (stok)brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 plakken geitenkaas
1 theelepel zwarte peperkorrels
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 takjes oregano
5 g verse koriander
1 citroen
1 pot zwarte olijven
200 ml olijfolie