Stamppot van roergebakken spinazie en bacon
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de soepballetjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok. Snijd de bacon in repen en bak knapperig uit. Schep de bacon uit de wok. Voeg de spinazie in 2-3 porties aan het baconvet toe en bak al omscheppend tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper. Schep de aardappelpuree erdoor.
Verdeel de stamppot over 4 borden, schep de balletjes en baconreepjes erop en schep een lepel mosterd naast de stamppot.
Stamppot van roergebakken spinazie en bacon
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de soepballetjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok. Snijd de bacon in repen en bak knapperig uit. Schep de bacon uit de wok. Voeg de spinazie in 2-3 porties aan het baconvet toe en bak al omscheppend tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper. Schep de aardappelpuree erdoor.
Verdeel de stamppot over 4 borden, schep de balletjes en baconreepjes erop en schep een lepel mosterd naast de stamppot.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 pakje soepballetjes
2 bakken aardappelpuree
100 g bakbacon
2 zakken spinazie
4 el grove mosterd