Twee-bonenstamppot met bacon
Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.
Aan de slag
Kook de snijbonen met de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.
Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, peper en eventueel zout.
Twee-bonenstamppot met bacon
Instructievideo - 00:22 min.
Twee-bonenstamppot met bacon
Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de snijbonen met de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.
Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g gesneden snijbonen
400 g gebroken sperziebonen
800 g koelverse aardappelpuree
150 g bacon
2 el grove mosterd