Twee-bonenstamppot met bacon
bewaar
bewaar

Twee-bonenstamppot met bacon

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de snijbonen met de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af.

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.

Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, peper en eventueel zout.

Twee-bonenstamppot met bacon

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Twee-bonenstamppot met bacon

Deze tweebonenstamppot is het beste van twee werelden: sperziebonen én snijbonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig