Stamppot met bacon en paddestoelen
bewaar
bewaar

Stamppot met bacon en paddestoelen

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het vetlaagje van de bacon en snij de bacon in reepjes. Bak krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Fruit de ui in de olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op hoog vuur. Doe de knoflook erbij en schep de bacon en cashewnoten door het paddenstoelmengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verwarm ondertussen de boerenkool in 10 min. Laat uitlekken in een vergiet. Verwarm de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de magnetron. Roer de boerenkool door de aardappelpuree, breng op smaak met peper en zout. Verdeel de boerenkool over vier borden en leg het paddenstoelmengsel erop.

algemeenEen gerecht als dit, waarin een kleine hoeveelheid vlees met een rijke smaak is verwerkt, aangevuld met lekkere vleesvervangers zoals paddenstoelen, is een voorbeeld van hoe u gemakkelijk wat minder vlees kunt eten, zonder helemaal vegetarisch te eten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppot met bacon en paddestoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig