Pastasalade met basilicumolie
bewaar
bewaar

Pastasalade met basilicumolie

Met knapperige pijnboompitten, geroosterde paprika’s en artisjokharten. Hopen dat er wat overblijft voor de lunch de volgende dag!

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.

Maal met een staafmixer of keukenmachine de knoflook met de olie en het basilicum fijn. Breng op smaak met peper en zout. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Halveer de cherrytomaten en snijd de gegrilde paprika in dunne repen. Laat de artisjokken uitlekken en snijd elk in 4 parten.

Meng de pasta met de basilicumolie, pijnboompitten, tomaten, gegrilde paprika en artisjok. Breng op smaak met peper en zout.

Dek de pastasalade af en zet tot gebruik in de koelkast. Haal 1 uur voor serveren uit de koelkast. Rasp de kaas. Meng de rucola door de salade en strooi de kaas erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met basilicumolie

Met knapperige pijnboompitten, geroosterde paprika’s en artisjokharten. Hopen dat er wat overblijft voor de lunch de volgende dag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig