Pasta al limone
Citroen, room en kaas, meer is er niet nodig voor een mooie pasta.
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de citroen uit. Breng de slagroom met de citroenrasp zachtjes aan de kook en breng de citroensaus op smaak met het citroensap, (versgemalen) peper en zout. Schep de citroensaus door de warme pasta en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Pasta al limone
Citroen, room en kaas, meer is er niet nodig voor een mooie pasta.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de citroen uit. Breng de slagroom met de citroenrasp zachtjes aan de kook en breng de citroensaus op smaak met het citroensap, (versgemalen) peper en zout. Schep de citroensaus door de warme pasta en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g penne
1 citroen
250 ml verse slagroom
100 g geraspte Parmezaanse kaas