Pasta met asperge-champignonsaus
Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.
Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.
Pasta met asperge-champignonsaus
Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.
Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
500 g verse groene asperges
400 g salsa ai funghi
250 g hamreepjes
50 g geraspte Parmezaanse kaas