AH verspakket pasta funghi
Deze pasta steek je niet onder paddenstoelen of banken. Al helemaal niet met het verspakket van Albert Heijn!
30 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de prei in halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd de kastanjechampignons, afhankelijk van de grootte, in 4 of 6 stukjes. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm, rozemarijn, oregano en salie en snijd de blaadjes fijn.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de prei, paprika, ui en knoflook 5 min. op hoog vuur. Voeg de champignons en verse kruiden toe en bak 3-5 min. op hoog vuur. Voeg indien nodig 1 el extra olijfolie toe.
Voeg de kruidenmix en de slagroom toe en laat in 2-3 min. door en door warm worden.
Serveer de saus met de gekookte spaghetti en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas en verse peper.
AH verspakket pasta funghi
Deze pasta steek je niet onder paddenstoelen of banken. Al helemaal niet met het verspakket van Albert Heijn!
hoofdgerecht
null personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de prei in halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd de kastanjechampignons, afhankelijk van de grootte, in 4 of 6 stukjes. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm, rozemarijn, oregano en salie en snijd de blaadjes fijn.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de prei, paprika, ui en knoflook 5 min. op hoog vuur. Voeg de champignons en verse kruiden toe en bak 3-5 min. op hoog vuur. Voeg indien nodig 1 el extra olijfolie toe.
Voeg de kruidenmix en de slagroom toe en laat in 2-3 min. door en door warm worden.
Serveer de saus met de gekookte spaghetti en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas en verse peper.
combinatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH pasta funghi verspakket
400 g spaghetti
3 el milde olijfolie
125 ml verse slagroom
40 g geraspte Parmezaanse kaas