Noedels met broccoli en cashewnoten
bewaar
bewaar

Noedels met broccoli en cashewnoten

Kwartiertje, meer heb je niet nodig voor dit noedelgerecht met knapperige broccoli.

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan al omscheppend goudbruin. Maak de champignons schoon met keukenpapier. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in reepjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli en noedels in een grote pan met kokend water in 4 min. beetgaar en giet af.

Verhit ondertussen de wokolie in koekenpan en roerbak de champignons met de rode peper ca. 3 min. Snijd de munt fijn. Meng de noedels, broccoli, champignons en sojasaus en verdeel over de kommen. Bestrooi met de cashewnoten en de munt.

bereidingstipIn plaats van Fairtrade noedels kun je ook gewone noedels (zak 250 g) gebruiken. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met broccoli en cashewnoten

Kwartiertje, meer heb je niet nodig voor dit noedelgerecht met knapperige broccoli.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig