Noedels met broccoli, cashewnoten en stukjes á la kip
Voor een dagje zonder vlees zijn deze stukjes á la kip een perfecte keuze; smaakt bijna net als het 'echte werk'!
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Snijd de munt fijn en de limoen in partjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook in 3 min. beetgaar in een ruime pan water met zout. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de champignons. Verhit de olie in een wok en bak de champignons en kipstuckjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de sojasaus, noedels en broccoli toe en bak al omscheppend 2 min. mee.
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de cashewnoten en munt. Leg er een partje limoen bij.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Noedels met broccoli, cashewnoten en stukjes á la kip
Voor een dagje zonder vlees zijn deze stukjes á la kip een perfecte keuze; smaakt bijna net als het 'echte werk'!
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Snijd de munt fijn en de limoen in partjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook in 3 min. beetgaar in een ruime pan water met zout. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de champignons. Verhit de olie in een wok en bak de champignons en kipstuckjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de sojasaus, noedels en broccoli toe en bak al omscheppend 2 min. mee.
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de cashewnoten en munt. Leg er een partje limoen bij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mie
100 g ongezouten cashewnoten
15 g verse munt
1 limoen
600 g broccoli
250 g kastanjechampignons
3 el arachideolie
160 g vegetarische kipstuckjes
3 el sojasaus