Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.
Aan de slag
Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.
Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de kipstuckjes. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 1 el limoensap, de limoenrasp en sojasaus toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.
Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de kipstuckjes. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 1 el limoensap, de limoenrasp en sojasaus toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
10 g gember
2 el arachideolie
160 g vegetarische kipstuckjes
250 g eiermie
600 g Thaise wokgroente
200 ml kokosmelk
750 ml heet water
1 groentebouillonblokje
1 limoen
3 el sojasaus less salt