Franse hamburgers met rauwkost
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schrap de worteltjes en snijd in plakjes. Maak de radijsjes schoon en snijd in plakjes. Schil de komkommer en snijd in plakjes. Pel de knoflook en pers fijn boven een klein schaaltje. Meng met 1/4 tl zout, 1/4 tl peper en olie. Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Gril de hamburgers om en om in een hete grillpan 8 min. Bestrijk aan beide kanten met knoflookmengsel en gril nog 1 min. Snijd het brood in vieren.
Snijd de stukken brood open, besmeer met een dun laagje saus en beleg met paar plakjes komkommer, plakjes wortel en plakjes radijs. Leg de hamburgers erop. Druppel een klein beetje saus erop. Klap het brood half dicht. Leg het broodje met hamburgers op borden, geef rauwkost en saus erbij.
Hoe moet je snijden?
Instructievideo - 02:03 min.
Franse hamburgers met rauwkost
hoofdgerecht
null personen
681 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schrap de worteltjes en snijd in plakjes. Maak de radijsjes schoon en snijd in plakjes. Schil de komkommer en snijd in plakjes. Pel de knoflook en pers fijn boven een klein schaaltje. Meng met 1/4 tl zout, 1/4 tl peper en olie. Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Gril de hamburgers om en om in een hete grillpan 8 min. Bestrijk aan beide kanten met knoflookmengsel en gril nog 1 min. Snijd het brood in vieren.
Snijd de stukken brood open, besmeer met een dun laagje saus en beleg met paar plakjes komkommer, plakjes wortel en plakjes radijs. Leg de hamburgers erop. Druppel een klein beetje saus erop. Klap het brood half dicht. Leg het broodje met hamburgers op borden, geef rauwkost en saus erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje radijs
500 g worteltjes
1 komkommer
1 teen knoflook
1 el traditionele olijfolie
1 meergranen boulogne afbakstokbrood
4 hamburgers
8 el carambasaus
Dit heb je nodig
grillpan