Meergranen stokbrood met gebakken biefstuk, roomkaas, sla en ui
bewaar
bewaar

Meergranen stokbrood met gebakken biefstuk, roomkaas, sla en ui

Zin om van je lunch echt een feestje te maken? Dit broodje duurt even, maar dan heb je wel wat!

20 min. bereiden / 8 min. oventijd / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Haal de biefstuk uit de verpakking, leg op een bord en dek af met vershoudfolie. Laat in 30 min. op kamertemperatuur komen.

Verwarm de oven voor op 220 ºC en bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Dep ondertussen de biefstuk droog met keukenpapier en bestrooi rondom met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. Laat het bakvet in de pan zitten.

Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen. Bak de uien in het achtergebleven bakvet 8 min. op middelhoog vuur.

Snijd de biefstukken in dunne plakken. Halveer de stokbroden, snijd open en besmeer met de kruidenkaas. Verdeel de sla, biefstuk en gebakken ui erover en breng op smaak met versgemalen peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meergranen stokbrood met gebakken biefstuk, roomkaas, sla en ui

Zin om van je lunch echt een feestje te maken? Dit broodje duurt even, maar dan heb je wel wat!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig