Bruschette vijgenjam met Italiaanse ham en kaas
bewaar
bewaar

Bruschette vijgenjam met Italiaanse ham en kaas

Zoet en hartig op één broodje: dit knapperige borrelhapje biedt het beste van twee werelden.

10 min. bereiden / 8 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken. Besprenkel de bovenkanten met de olie. Rooster het brood ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven. Neem de bruschette uit de oven en leg op een schaal. Verdeel er de vijgenjam en de prosciutto crudo over. Schaaf er de Pecorino Romano kaas over. Breng op smaak met versgemalen peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschette vijgenjam met Italiaanse ham en kaas

Zoet en hartig op één broodje: dit knapperige borrelhapje biedt het beste van twee werelden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig