Bruschette met paprika en ansjovis
Hét traditionele Italiaanse borrelhapje in een nét iets ander jasje.
15 min. bereiden / 8 min. oventijd
5 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken (per 14 stuks). Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes en meng met 2 el olie uit het blikje (per 14 stuks). Besmeer hier het brood mee en rooster ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven.
Laat ondertussen de paprika's uitlekken in een vergiet. Neem de bruschette uit de oven, leg op een schaal en verdeel de paprika erover. Besprenkel met de rodewijnazijn en garneer met de tuinkers.
Bruschette met paprika en ansjovis
Hét traditionele Italiaanse borrelhapje in een nét iets ander jasje.
null porties
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken (per 14 stuks). Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes en meng met 2 el olie uit het blikje (per 14 stuks). Besmeer hier het brood mee en rooster ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven.
Laat ondertussen de paprika's uitlekken in een vergiet. Neem de bruschette uit de oven, leg op een schaal en verdeel de paprika erover. Besprenkel met de rodewijnazijn en garneer met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Frans afbakstokbrood
4 ansjovisfilets in olie in blik
250 g rood-gele paprikareepjes in pot
2 el rodewijnazijn
½ bakje tuinkers