Volkorenpincho's
Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.
Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.
Volkorenpincho's
Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.
null porties
70 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.
Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
165 g verse gerookte makreelfilet
1 el gevriesdroogde bieslook
2 el extra vierge olijfolie
3 el rood-gele paprikareepjes in pot
Dit heb je nodig
tapasprikkers