Borrelbrood met roomkaas, knoflook, verse kruiden en oude kaas
bewaar
bewaar

Borrelbrood met roomkaas, knoflook, verse kruiden en oude kaas

Wil je snel klaar zijn voor de borrel? Ga voor dit makkelijke en ovenheerlijke borrelbrood!

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het brood aan de bovenkant om de 3 cm diagonaal in, maar niet helemaal door. Snijd het brood haaks hierop nogmaals aan de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon ontstaat.

Snijd de knoflook, bieslook en het basilicum inclusief de stengels fijn. Rasp de kaas. Doe de knoflook, kruiden, geraspte kaas en roomkaas in een kom en roer los. Breng op smaak met versgemalen peper. Schep in de spuitzak.

Spuit het roomkaasmengsel tussen de inkepingen in het brood. Rasp de boter boven het brood.

Leg het brood op een stuk aluminiumfolie en bak ca. 20 min. in de oven. Neem uit de oven en leg op een serveerplank. Zo kan iedereen er zelf stukjes van scheuren.

Borrelbrood met roomkaas, knoflook, verse kruiden en oude kaas

Instructievideo - 00:23 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Borrelbrood met roomkaas, knoflook, verse kruiden en oude kaas

Wil je snel klaar zijn voor de borrel? Ga voor dit makkelijke en ovenheerlijke borrelbrood!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig