Gegrild brood met romige kruidensalade en garnalen
Uitgebreid lunchen wil je elke dag door brood te beleggen met salade en garnalen.
Aan de slag
Kook de eieren in 6½ min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes.
Verhit ondertussen de grillpan. Snijd per persoon 2 wat dikkere sneetjes van het brood. Bestrijk beide kanten met de olie en gril de sneetjes in 2 delen in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege Halveer de knolook en wrijf met het snijvlak over de gegrilde sneetjes brood.
Beleg deze achtereenvolgens met Twents kruidentuintjesalade, de rucola, cocktailgarnalen en partjes ei. Breng op smaak met peper.
Gegrild brood met romige kruidensalade en garnalen
Uitgebreid lunchen wil je elke dag door brood te beleggen met salade en garnalen.
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 6½ min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes.
Verhit ondertussen de grillpan. Snijd per persoon 2 wat dikkere sneetjes van het brood. Bestrijk beide kanten met de olie en gril de sneetjes in 2 delen in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege Halveer de knolook en wrijf met het snijvlak over de gegrilde sneetjes brood.
Beleg deze achtereenvolgens met Twents kruidentuintjesalade, de rucola, cocktailgarnalen en partjes ei. Breng op smaak met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
1 AH Liefde & Passie volkorenbrood
2 el traditionele olijfolie
1 knoflook
175 g Johma Twents kruidentuintjesalade
40 g rucola
100 g cocktailgarnalen
Dit heb je nodig
grillpan
bakkwast