Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.
Aan de slag
Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddestoelenmix en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei en de kruiden 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes, voeg toe aan de prei en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groenten in de pan. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Serveer met het volkorenbrood, besmeerd met de halvarine.
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.
null personen
355 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddestoelenmix en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei en de kruiden 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes, voeg toe aan de prei en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groenten in de pan. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Serveer met het volkorenbrood, besmeerd met de halvarine.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g paddenstoelen voor risotto
½ el milde olijfolie
100 g fijngesneden prei
3 middelgrote eieren
2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
10 g dieet halvarine