Volkorenbrood met rauwe ham en paddenstoelenomelet
Een paddenstoelenomelet kun je ook heel goed koud eten. Lekker met rauwe ham op brood!
Aan de slag
Snijd de champignons fijn. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de champignons. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden.
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Snijd het brood in 2 sneetjes per persoon van 1½ cm dik. Neem de omelet uit de pan en snijd in 2 parten per persoon. Beleg de helft van de sneetjes brood met de omelet, ham, tomaten en rucola. Dek af met de andere sneetjes brood en snijd doormidden
Volkorenbrood met rauwe ham en paddenstoelenomelet
Een paddenstoelenomelet kun je ook heel goed koud eten. Lekker met rauwe ham op brood!
null personen
455 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons fijn. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de champignons. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden.
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Snijd het brood in 2 sneetjes per persoon van 1½ cm dik. Neem de omelet uit de pan en snijd in 2 parten per persoon. Beleg de helft van de sneetjes brood met de omelet, ham, tomaten en rucola. Dek af met de andere sneetjes brood en snijd doormidden
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g gesneden kastanjechampignons
1 el traditionele olijfolie
3 middelgrote eieren
2 trostomaten
¼ volkorenbrood
50 g rauwe ham
10 g rucola