Paddenstoelenomelet
Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.
Aan de slag
Snijd de grote paddenstoelen doormidden of in plakjes. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Klop de eieren los met de melk en het zout.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij en zet het vuur laag. Roer 1 keer door met een houten spatel en laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 10 min. gaar worden.
Snijd het brood in kwarten en snijd de kwarten open. Verdeel de omelet met een houten spatel in 4 stukken en beleg het brood ermee. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi de omelet met de bieslook en eventueel wat peper en zout.
Paddenstoelenomelet
Instructievideo - 01:50 min.
Paddenstoelenomelet
Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de grote paddenstoelen doormidden of in plakjes. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Klop de eieren los met de melk en het zout.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij en zet het vuur laag. Roer 1 keer door met een houten spatel en laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 10 min. gaar worden.
Snijd het brood in kwarten en snijd de kwarten open. Verdeel de omelet met een houten spatel in 4 stukken en beleg het brood ermee. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi de omelet met de bieslook en eventueel wat peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor risotto
6 middelgrote scharreleieren
100 ml volle melk
½ tl zout
25 g ongezouten roomboter
1 petit cereales
13 g verse bieslook