Volkorentoast met scrambled eggs
Hiermee heb je met je ontbijt al een portie groente binnen: lekker!
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de Hollandse roerbakgroenten 5 min. Breng op smaak met peper.
Breek ondertussen de eieren boven een kom en voeg het water toe. Klop de eieren los met een vork of garde. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de eieren erin en roer totdat de eieren bijna gestold zijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de sneetjes brood over de borden. Schep eerst het roerei en vervolgens de groenten erover.
Volkorentoast met scrambled eggs
Hiermee heb je met je ontbijt al een portie groente binnen: lekker!
null personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de Hollandse roerbakgroenten 5 min. Breng op smaak met peper.
Breek ondertussen de eieren boven een kom en voeg het water toe. Klop de eieren los met een vork of garde. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de eieren erin en roer totdat de eieren bijna gestold zijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de sneetjes brood over de borden. Schep eerst het roerei en vervolgens de groenten erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
2 el (zonnebloem)olie
400 g diepvries Hollandse roerbakgroente
8 middelgrote scharreleieren
2 el water
Dit heb je nodig
broodrooster