Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.
Aan de slag
Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Klop ondertussen de eieren los met de ricotta en kruidenmix en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schenk het eimengsel op de tomaatjes en bak op laag vuur met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Keer de omelet met behulp van de deksel of een bord en serveer met de rucola en het brood.
Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Klop ondertussen de eieren los met de ricotta en kruidenmix en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schenk het eimengsel op de tomaatjes en bak op laag vuur met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Keer de omelet met behulp van de deksel of een bord en serveer met de rucola en het brood.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g romaatjes
25 g gezouten roomboter
4 middelgrote eieren
100 g ricotta
25 g Daregal Italiaanse kruidenmix diepvries
40 g rucola
½ AH Liefde & Passie petit beurre brood