Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
bewaar
bewaar

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.

Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.

Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig