Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.
Aan de slag
Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.
Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.
Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.
Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.
Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.
Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ knolselderij
1 el grove dijonmosterd
2 el crème fraîche
20 g verse bieslook
1 AH Liefde & Passie brood rogge
200 g Argal jamón serrano
50 g gerookte amandelen
Dit heb je nodig
broodrooster