Baksmurfs paddenstoelenbos
Aan de slag
Bereid de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Haal de slablaadjes los. Maak de paddenstoelen schoon en ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Hak de noten grof.
Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de paddenstoelen en kruiden 5 min. Voeg de room toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en schep de noten erdoor.
Verdeel de blaadjes sla over 4 platte borden en besprenkel met de rest van de olie. Snijd de bieslook fijn. Schep de paste erop en verdeel het paddestoelenmengsel en bieslook erover.
Baksmurfs paddenstoelenbos
hoofdgerecht
null personen
748 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Haal de slablaadjes los. Maak de paddenstoelen schoon en ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Hak de noten grof.
Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de paddenstoelen en kruiden 5 min. Voeg de room toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en schep de noten erdoor.
Verdeel de blaadjes sla over 4 platte borden en besprenkel met de rest van de olie. Snijd de bieslook fijn. Schep de paste erop en verdeel het paddestoelenmengsel en bieslook erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
1 kropsla
400 g paddenstoelen voor risotto
175 g notenmix
3 el milde olijfolie
125 ml kookroom
15 g verse bieslook
Dit heb je nodig
wok