Spaghetti met paddenstoelensaus
Aan de slag
Snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 1.5 cm. Hak de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika, fijngesneden kruiden en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en het water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.
Giet de spaghetti af en schep de helft van de kaas erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij. Strooi de rest van de kaas erover en serveer.
Spaghetti met paddenstoelensaus
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 1.5 cm. Hak de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika, fijngesneden kruiden en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en het water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.
Giet de spaghetti af en schep de helft van de kaas erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij. Strooi de rest van de kaas erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 rode paprika
200 g paddenstoelen voor risotto
300 g spaghetti
3 el milde olijfolie
450 g diepvries spinazie
125 ml kookroom
125 ml water
175 g geraspte jong belegen kaas