Maaltijdsalade met gebakken aardappelen, cashewnoten en witte kaas
bewaar
bewaar

Maaltijdsalade met gebakken aardappelen, cashewnoten en witte kaas

Bij deze robuuste salade heeft ieder ingrediënt een andere bite en dat maakt elke hap verrassend.

35 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Maak de haricots verts schoon, halveer ze en kook ze in water met zout in ca. 5 min. beetgaar. Spoel de boontjes met koud water af en laat ze uitlekken. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan bak de aardappelblokjes in ca. 20 min. al omscheppend bruin en gaar.

Laat de artisjokharten uitlekken en snijd in vieren. Laat de kaasblokjes uitlekken, bewaar de gekruide olie. Verhit in een koekenpan de rest van de olie en bak de cashewnoten snel lichtbruin. Schep op keukenpapier. Roer een dressing van de wijnazijn, mosterd, walnotenolie en (voor 4 personen) 3 eetlepels gekruide olie van de kaasblokjes. Breng op smaak met peper en zout.

Meng in een grote kom de sla, boontjes, dressing, helft van artisjokken, helft van kaasblokjes en de helft van cashewnoten. Schep de salade op een grote schaal. Verdeel de gebakken aardappelen hierover. Garneer met rest van sla, artisjokken, kaasblokjes en noten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maaltijdsalade met gebakken aardappelen, cashewnoten en witte kaas

Bij deze robuuste salade heeft ieder ingrediënt een andere bite en dat maakt elke hap verrassend.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig