Quinoa-maissalade met kikkererwten, tomaten en witte kaas
bewaar
bewaar

Quinoa-maissalade met kikkererwten, tomaten en witte kaas

Past perfect bij de lente, deze kleurige lunchsalade met quinoa en mais. Lekker en in een kwartiertje klaar!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel ondertussen de kikkererwten en mais onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de halve krop sla eerst in kwarten en vervolgens in dunne repen. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 1 el olie op (per 2 personen).

Boen de halve limoen schoon, rasp de groene schil boven de quinoa en pers die helft uit. Voeg het limoensap en de opgevangen olie toe en schep om. Voeg de kikkererwten, mais, tomaten, sla en witte kaas toe. Schep om en breng de salade op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinoa-maissalade met kikkererwten, tomaten en witte kaas

Past perfect bij de lente, deze kleurige lunchsalade met quinoa en mais. Lekker en in een kwartiertje klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig