Pasta met gepofte tomaten en witte kaas
Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de kikkererwten af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Meng de kikkererwten en courgette met de cherrytomaten en 4 el kruidenolie (per 4 personen) van de witte-kaasblokjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de geroosterde groente en schep er de witte-kaasblokjes door.
Pasta met gepofte tomaten en witte kaas
Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer?
hoofdgerecht
null personen
810 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de kikkererwten af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Meng de kikkererwten en courgette met de cherrytomaten en 4 el kruidenolie (per 4 personen) van de witte-kaasblokjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de geroosterde groente en schep er de witte-kaasblokjes door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kikkererwten in blik
1 courgette
400 g cherrytomaten
300 g farfalle
200 g witte kaasblokjes in kruidenolie
Dit heb je nodig
keukenpapier
bakpapier