Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten
bewaar
bewaar

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes, voeg toe aan de aubergine en bak nog 3 min. mee. Bestrooi met peper en zout.

Meng de pasta, aubergine, tomaten, witte kaasblokjes, 2 el van de kruidenolie (per 2 personen) en de olijven door elkaar en verdeel over de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig