Panpizza met witte kaas en wortelsalade
Voor deze pizza heb je geen oven nodig!
Aan de slag
Meng de bloem, yoghurt en het zout en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk op een met bloem bestoven werkblad uit tot een pizzabodem met een doorsnee van 18 cm.
Verhit 2 koekenpannen met in elk 1 el olie uit het potje witte kaasblokjes en bak de pizzabodems in 2 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de pizzabodems.
Meng voor de wortelsalade de peen, salademix, elitehaver en citroenolie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de pizzabodems met de groentespread. Verdeel de rucola en kaasblokjes erover. Serveer met de wortelsalade.
Panpizza met witte kaas en wortelsalade
Instructievideo - 02:51 min.
Panpizza met witte kaas en wortelsalade
Voor deze pizza heb je geen oven nodig!
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de bloem, yoghurt en het zout en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk op een met bloem bestoven werkblad uit tot een pizzabodem met een doorsnee van 18 cm.
Verhit 2 koekenpannen met in elk 1 el olie uit het potje witte kaasblokjes en bak de pizzabodems in 2 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de pizzabodems.
Meng voor de wortelsalade de peen, salademix, elitehaver en citroenolie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de pizzabodems met de groentespread. Verdeel de rucola en kaasblokjes erover. Serveer met de wortelsalade.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g tarwebloem
175 ml milde yoghurt
1 mespunt zout
150 g witte kaasblokjes in kruidenolie
150 g peen julienne
300 g salademix
100 g rijkgevulde ongezouten elitehaver
5 el olijfolie citroen
200 g aubergine & rodepaprikaspread
40 g rucola
Dit heb je nodig
deegroller