Gegrilde kruidige kipfilet
Gemarineerde kipfilet wordt boterzacht. De salade van spinazie, peen en kikkererwten is er heerlijk fris bij.
Aan de slag
Meng de olie en bbq-mix tot marinade. Meng met de kip en zet tot gebruik apart.
Snijd de spinazie grof. Meng de azijn, komijn en mayonaise tot dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Hak de notenmix grof. Schep de spinazie, kikkererwten, peen en dressing door elkaar en bestrooi met de notenmix.
Verhit de grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer halverwege. Serveer met de salade.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Gegrilde kruidige kipfilet
Gemarineerde kipfilet wordt boterzacht. De salade van spinazie, peen en kikkererwten is er heerlijk fris bij.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de olie en bbq-mix tot marinade. Meng met de kip en zet tot gebruik apart.
Snijd de spinazie grof. Meng de azijn, komijn en mayonaise tot dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Hak de notenmix grof. Schep de spinazie, kikkererwten, peen en dressing door elkaar en bestrooi met de notenmix.
Verhit de grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer halverwege. Serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
36 g kruidenmix voor kip
345 g kipfilethaasjes
300 g verse spinazie
3 el witte wijnazijn
2 tl gemalen komijn
3 el mayonaise
800 g kikkererwten in blik
300 g peen julienne
100 g rijkgevulde ongezouten elitehaver
Dit heb je nodig
grillpan