Parelhoen met geurige paddenstoelen
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten, pel de knoflook en snijd fijn. Hak de peterselie fijn. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in de gourmetpannen en bak de parelhoen 8-10 min. Schep 1 el van het paddenstoelenmengsel erbij en bak nog 2 min. Voeg de cognac toe en laat 1 min. sudderen.
Parelhoen met geurige paddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten, pel de knoflook en snijd fijn. Hak de peterselie fijn. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in de gourmetpannen en bak de parelhoen 8-10 min. Schep 1 el van het paddenstoelenmengsel erbij en bak nog 2 min. Voeg de cognac toe en laat 1 min. sudderen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
2 tenen knoflook
7½ g verse peterselie
2 el milde olijfolie
6 parelhoenfilets
6 el cognac
Dit heb je nodig
gourmetstel