Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas
Aan de slag
Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Halveer de grotere paddenstoelen. De bijgeleverde kruiden gebruik je niet. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en hak de peterselie fijn.
Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en bak telkens 1 el paddenstoelen tot ze verkleuren en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout. Leg 2-3 blokjes gorgonzola op de paddenstoelen en laat ze zachtjes smelten. Bestrooi de paddenstoelen met wat peterselie.
Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas
bijgerecht
null personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Halveer de grotere paddenstoelen. De bijgeleverde kruiden gebruik je niet. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en hak de peterselie fijn.
Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en bak telkens 1 el paddenstoelen tot ze verkleuren en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout. Leg 2-3 blokjes gorgonzola op de paddenstoelen en laat ze zachtjes smelten. Bestrooi de paddenstoelen met wat peterselie.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor pasta
100 g gorgonzola
7½ g verse peterselie
2 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel