Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst
bewaar
bewaar

Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Zalm in ovenvaste schaal leggen. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Aspergetips halveren. Limoen in 4 partjes snijden. Zalm in hete oven in 10 min. warm laten worden. Olijfolie ondertussen in wok verhitten. Hierin wokgroenten en asperges 7 min. roerbakken. Sesamzaad toevoegen en 2 min. meebakken. Rijst erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wilde sesamrijst op 4 borden scheppen en zalm en limoen erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig