Fusilli met bospaddenstoelen
Aan de slag
Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, goed laten uitlekken en mengen met 1 el olijfolie en peper naar smaak. Rest olie in wok verhitten. Hierin champignonroerbakmix 4 min. roerbakken. Saus toevoegen en aan de kook brengen. 2 min. laten pruttelen. Fusilli over 4 borden verdelen, saus in midden scheppen, sour cream erop scheppen en kaas erover strooien.
Fusilli met bospaddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
699 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, goed laten uitlekken en mengen met 1 el olijfolie en peper naar smaak. Rest olie in wok verhitten. Hierin champignonroerbakmix 4 min. roerbakken. Saus toevoegen en aan de kook brengen. 2 min. laten pruttelen. Fusilli over 4 borden verdelen, saus in midden scheppen, sour cream erop scheppen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g fusilli
3 eetlepels olijfolie
1 zak champignonroerbakmix
1 pot pastasaus
1 bekertje sour cream
1 zakje gemalen kaas
Dit heb je nodig
wok