Fusilli met pittige tomaat-paprikasaus
Aan de slag
Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.
Fusilli met pittige tomaat-paprikasaus
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
1 ui
2 rode paprika's
2 eetlepels olijfolie
2 potten pastasaus tomaat
1 pakje hamblokjes
1 zak gemengde ijsbergsla
5 eetlepels balsamicodressing