Pittige fusilli met paprika en ham
Aan de slag
Fusilli volgens aanwijzingen op verpakking koken. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus, sambal, tomatenblokjes en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met sla serveren.
Pittige fusilli met paprika en ham
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli volgens aanwijzingen op verpakking koken. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus, sambal, tomatenblokjes en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met sla serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
2 eetlepels olijfolie extra vierge
1 ui
2 rode paprika's
1 pot pastasaus
1 eetlepel sambal
1 blik tomatenblokjes
1 pakje hamblokjes
1 zak gemengde ijsbergsla
4 eetlepels balsamicodressing