Fusilli met kip en gegrilde paprika
Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.
Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Fusilli met kip en gegrilde paprika
Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.
Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
500 g koelverse broccoli's
1 ui
300 g kipfilet
3 el traditionele olijfolie
295 g gegrilde rode paprika's in pot