Penne met tomaten-paprikasaus
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 min. bakken. Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 min. bakken. Sla met dressing mengen. Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen. Met sla serveren.
Penne met tomaten-paprikasaus
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 min. bakken. Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 min. bakken. Sla met dressing mengen. Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen. Met sla serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g penne
1 groene en rode paprika
4 eetlepels olijfolie
2 potjes tomatensaus tomaat, paprika en chili
2 schaaltjes Valess mediterraan
1 zak ijsbergsla
4 eetlepels balsamicodressing