Gevulde tomaten met mediterrane filets
bewaar
bewaar

Gevulde tomaten met mediterrane filets

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden in 500 ml water. Tomaten schoonmaken en kapjes eraf snijden. Tomaten uithollen en aan binnenzijde met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten. Filets in 4 min. bruinbakken, halverwege keren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met risotto hoog opvullen en op sla plaatsen. Tomatenkapjes erop leggen. Tomaten met filets serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde tomaten met mediterrane filets

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig