Champignonrisotto met Port Salut en rucola
bewaar
bewaar

Champignonrisotto met Port Salut en rucola

Heerlijk na een lange wandeling in het bos: de aardse smaak van paddestoelen in een smeuïge risotto.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het bouillontablet aan het kookwater toe.

Snipper de ui. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak in 4-5 min. beetgaar. Schep de risotto erdoor.

Snijd ondertussen de kaas in blokjes. Neem de pan van het vuur en schep de blokjes kaas erdoor. Breng de risotto op smaak met peper en verdeel over diepe borden. Garneer met de rucola.

variatietipHet bospaddestoelenbouillontablet kun je vervangen door een groentebouillontablet.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignonrisotto met Port Salut en rucola

Heerlijk na een lange wandeling in het bos: de aardse smaak van paddestoelen in een smeuïge risotto.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig